مرکز رشد یک مجموعه دولتی است و شرکتهای مستقر در آن شرکتهای خصوصی و مستقل میباشند و تصمیمگیری در مورد پذیرش کارآموز با نظر شرکت است. یادآوری میشود قبل از هر اقدامی می بایست با مدیریت ارتباط با صنعت و جامعه هماهنگ شوید.
مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه محلی برای استقرار هستههای فناور، شرکتهای دانشبنیان، نهادهای مالی حامی، شتابدهندهها و سایر عناصر اصلی اکوسیستم کارآفرینی است. شرکتهای مستقر در مرکز رشد در کلانروندهای مختلف علم و فناوری فعالیت دارند. از ارزشهای مرکز رشد دانشگاه اصفهان برای واحدهای فناور میتوان به پذیرش کاملاً الکترونیکی، اکانت اینترنت رایگان، کارتابل اتوماسیون برای اطلاع از رویدادها و کارگاهها و دورههای برگزارشده در سرتاسر کشور، تجهیزات اداری و خط تلفن، فضاهای همنشینی و مشاوره و استراحت، فضای کارگاهی و آزمایشگاهی اختصاصی مرکز رشد، تسهیلات مالی و اعتباری، تسهیل در امور ثبت اختراع در سطح کشور و بینالملل و... اشاره کرد.
لطفاً به سربرگ شرکتهای مستقر در وب سایت مرکز رشد ( به آدرس https://roshd.ui.ac.ir/) مراجعه نمایید و لیست شرکتها و زمینه فعالیت هر یک را مشاهده کنید.
داشتن ایده نو، فناورانه و قابل تجاریسازی به همراه یک تیم حداقل دو نفره متخصص (دانشجو یا دانش آموخته یا عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان) به صورت تمام وقت که در این مرحله باید طرح توجیهی کسبوکار تدوین شده و یک مشاور متخصص در کنار تیم باشد، دقت شود در صورت ثبت شرکت می بایست بیشتر از سه سال از زمان ثبت شرکت نگذشته باشد.
ابتدا باید یک شرکت ثبت و پس از آن درخواستی به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به آدرس reg.daneshbonyan.ir مبنی بر تقاضای دانش بنیان شدن ارسال شود. بعد از بررسی کارشناسان مربوطه در صورت دارا بودن شرایط لازم مورد حمایت دانش بنیان قرار خواهد گرفت.
با تکمیل و بارگزاری فرمهای استقرار در مرکز رشد در سربرگ دوم وب سایت مرکز رشد (https://roshd.ui.ac.ir/) که پس از آن این درخواست توسط کارشناسان بررسی و به فرد متقاضی به منظور انجام گامهای بعدی اطلاعرسانی میگردد.
داشتن برنامه مدون برای استقرار، حمایت و شتابدهی تیمهای استارتاپی دانشگاهی در قالب نوآوری باز یا استارتاپاستودیو که از اهداف مورد انتظار از شرکتهای مستقر شده میتوان به تشکیل نوآفرینها (استارت آپ) و حمایت موثر از آنها تا شکل گیری کسب و کارهای نوپا، ایجاد یا پشتیبانی از کلان روندها دانش و فناوری، خلق ثروتهای ناملموس و ارائه برنامههای علمی مرتبط با کارآفرینی و نوآوری اشاره کرد.
مرکز رشد یک مجموعه دولتی است و شرکتهای مستقر در آن شرکتهای خصوصی و مستقل میباشند و تصمیمگیری در مورد جذب پرسنل همکار با خود شرکت است. پس با مراجعه به شرکتهای مربوط به تخصص مورد نظر و صحبت با مدیرعامل آن نسبت به همکاری با هریک از آنها میتوان اقدام کرد.
کلیه فرایند کارآموزی مرتبط با مدیریت ارتباط با صنعت و جامعه است.
در ابتدا باید دو فرم شماره 1 و 2 موجود در وبسایت ناحیه (https://innov.ui.ac.ir) را جهت معرفی مجموعه متقاضی و شرح اهداف و برنامهها آنها و تعهدات مالی شرکت برای هزینه کرد در اقدامات کارآفرینانه تکمیل و بارگزاری کرد. سپس در صورت موافقت با کلیات برنامه پیشنهادی، از متقاضی برای ارائه شفاهی و توضیحات بیشتر، دعوت به عمل خواهد آمد. در صورت توافق نهایی شرکت باید مبلغی را به عنوان وجه تضمین برای انجام برنامههای ارائه شده به دانشگاه پرداخت نماید. تمام برنامههای ارائه شده در فرم شماره1 و فرم شماره2 در طول مدت استقرار شرکت در ناحیه نوآوری توسط کارگروه نظارت و ارزیابی دانشگاه رصد خواهد شد.
با تکمیل و بارگزاری فرمهای استقرار در مرکز رشد در سربرگ دوم وب سایت مرکز رشد (https://roshd.ui.ac.ir) که پس از آن این درخواست توسط کارشناسان بررسی و به فرد متقاضی به منظور انجام گامهای بعدی اطلاعرسانی میگردد.
بله. اولویت استقرار در ناحیهی نوآوری با شرکتهای بخش خصوصی است. همچنین متقاضیان استقرار در ناحیهی نوآوری علاوه بر درک صحیح از مفاهیم مرتبط با نوآوری و ریسکهای ذاتی آن باید سابقهی مؤثری در این حوزه داشته و درک صحیحی از مالکیت معنوی و دارائیهای نامشهود داشته باشند زیرا دانشگاه از کل دارائیهای نامشهود ایجاد شده مانند فناوری یا نشانگان تجاری، سهمی خواهد داشت. علاوه بر این، انتظار آن است که متقاضیان، ضمن توجه ویژه به مؤلفههای علمی و فرهنگی محیطهای دانشگاهی، توانایی تعامل با محیطهای جوان و پویا و خطرپذیر را داشته باشند.